Referencer

Atletik

 

 

Samarbejdet med Maiken har været udfordrende og spændende.  


Vigtigst af alt lærte jeg værdien af at arbejde med min fortælling om mig selv for at forbedre mig i min sport, og jeg indså, at arbejdet med det mentale aspekt af sporten er ligeså håndgribeligt som den fysiske del. Det har lært mig at se hver konkurrence som en mulighed for at lære og udforske, hvilket har givet en større frihed i konkurrencer og gjort mig i stand til at præstere tættere på mit potentiale. 


Josephine Thestrup, løber 3000m & Cross, Butler University & Danmark

Håndbold

 

 

Maiken har en tillidsskabende facon, der betyder, at dem hun arbejder med åbner op overfor hende og dermed overfor muligheden for udvikling.

 

 

I arbejdet med en specifik spiller fik Maiken fx åbnet op for hans bevidsthed omkring egen situiation og kompetencer, hvilket bidrog til en mere effektiv anvendelse af hans mentale kapacitet samt mod til at slippe frygten for at fejle. På den måde forbedrede hans performance sig markant!

Som sportslig ledelse har vi således nydt godt af hendes arbejde og på nærmeste hold kunne se en stor fremgang på mental parathed som de spillere, hun har hjulpet.


Jesper Monrad, Sportchef, FIF Elite

Jimmy Albrechtsen, Cheftræner FIF Herre Senior 1. div